Home > 10 weetjes over de nieuwe Netflix serie Squid Game
Nieuws
|
5 oktober 2021

10 weetjes over de nieuwe Netflix serie Squid Game

Er is al veel bekend over de nieuwe Netflix serie Squid Game, maar je bent vast en zeker in om nog een paar weetjes te ontdekken! Daarom hebben we er tien voor je op een rijtje gezet! Lees ze maar op je gemak door dan ben je goed op de hoogste van de laatste nieuwtjes over Squid Game!

De ronselaar is een grote ster in Korea!
Squid Game, een populaire serie waarbij Seong Gi-hun in het begin wordt geronseld in de metro, hij moet meedoen aan de Squid Game. De zakenman die hem uit heeft genodigd heeft maar een kleine rol, maar is een bekende acteur in Zuid-Korea (Gong Yoo).

Nummer 067 heeft de meeste volgers!
Sae-byok speelt nummer 067 en is eigenlijk Jung Ho-Yeon en ze heeft de meeste volgers op Instagram. Ze is een heel bekende Koreaanse actrice.

Telefoonnummer in de serie
Je zou het bijna niet kunnen geloven, maar het telefoonnummer in de serie bestaat echt! Je hebt het visitekaartje met een Squid Game logo er op. Na de première van de serie kreeg de eigenaar veel telefoontjes, ze hebben per ongeluk een nummer gekozen wat echt bestaat!

Squid Game bijna niet geproduceerd
De serie Squid Game heeft lang moeten wachten. Meer dan tien jaar zijn ze met het script bezig geweest en pas toen zag iemand er wat in om het te produceren!

Ali Abdul is populair in de serie
Deelnemer 199, Ali Abdul, een favoriet in de serie. Het is erg schaars dat er iemand met een donkere huidskleur mee mag doen in Koreaanse series.

LEES OOK  Zo maak je overheerlijke Squid Game koekjes 🍪

Seizoen 2?
De kans is erg groot dat er een seizoen 2 komt, want de serie is nu al zo populair!

Halloween krijgt meer bekendheid
Dankzij Squid Game krijgt Halloween meer bekendheid. Kostuums en maskers uit de film zijn zelfs te koop en zo kan iedereen met Halloween een personage zijn uit de serie Squid Game!

Zes spellen
In de serie staan zes spellen centraal maar wie gaat er winnen? Ieder spel heeft maar één doel en dat is jezelf overeind houden en winnen! Maar wie kent de beste tactiek? Onderling gebruiken de spelers elkaar en verlenen diensten aan elkaar om wat meer kennis te krijgen over de spellen. Meer te weten komen over de spellen? Lees hier welke spellen in Squid Game er zijn.

Veel spanning en sensatie
Als mensen over de serie Squid Game horen, dan willen ze er niets van weten (door de gruweldaden). Spellen spelen, overleven en als je verliest dan kun je vermoord worden. Toch is het een enorme hit vanwege de spanning en de sensatie!

Netflix is de aanbieder
De primeur is aan Netflix om de serie Squid Game aan te bieden en dat zorgt voor veel nieuwe leden!

Gerelateerde blogs

Hier vind je al het nieuws over Squid Game. Lees informatieve nieuwberichten, recensies en updates over de populaire Netflix-serie. Wij houden ze fans op de hoogte van het laatste nieuws en spannende ontwikkelingen binnen de wereld van Squid Game."

Wil je meer weten over ons of heb je een vraag?
Mail ons gerust via
info@squidgamenieuws.nl
© Squid Game Nieuws 2024