Home > De Squid Game video game
Nieuws
|
24 maart 2022

De Squid Game video game

squid game video game

Ben je een groot fan van de populaire Netflix-serie, Squid Game? Of ben je een video game liefhebber die maar wat graag de allernieuwste trends in game-land wilt proberen? Bij beide staat er voor jou dan snel iets moois te verwachten. Ontwikkelaars zijn namelijk begonnen met het fantaseren over een Squid Game video computer spel concept. Lees hieronder meer over het Squid Game video game!

Wanneer mogen we de Squid Game video game verwachten?

Eind 2021 begon de hype rond de Squid Game Netflixserie, nadat het Koreaanse concept ook naar andere landen op onze planeet was overgewaaid. De lancering van Squid Game op Netflix was zelfs de succesvolste ooit met meer dan 111 miljoen kijkers wereldwijd in de eerste 17 dagen. De serie werd niet alleen volop gekeken op Netflix. De herkenbare kostuums  en maskers die gebruikt werden in de serie waren de grote vraag ook lange tijd uitverkocht op veel websites. Omdat de serie echter pas in 2021 het grote publiek bereikte, is het onwaarschijnlijk dat we de Squid Game video Game al in 2022 mogen verwachten. De video game wordt verwacht in de periode 2024-2026. Wij kunnen in ieder geval niet wachten! Heb je de serie nog niet gezien? Lees dan hier waarom de Squid Game Netflix-serie razend populair was.

Waar kun je de game kopen?

Wij gaan ervan uit dat er binnenkort ook een seizoen 2 van de successerie online zal verschijnen. In de tussentijd hopen wij dat we een video game kunnen kopen waarin je de levensgevaarlijke uitdagingen zoals in de serie virtueel na kunt spelen met een online community. Op deze manier kun je met jouw vrienden uitproberen wie het langste virtueel kan overleven tijdens het spelen van de Squid Game uitdagingen. Zonder natuurlijk echt geëxecuteerd te worden! Netflix is op dit moment de mogelijkheden aan het bekijken voor het ontwikkelen van een Squid Game video game. Of het een computerspel of spel voor op de Playstation of Xbox zal zijn, is nog niet bekend. Wanneer het Squid Game computerspel of het Squid Game spel voor op consoles geïntroduceerd wordt, lees je dit via de online koopgids. Voor iedereen die graag nu al Squid Game zelf wil proberen, is er al een knock-off van Squid Game genaamd Crab Game. Dit spelletje voor op mobiele telefoons is een gratis, eenvoudige versie van een Squid Game video game. De servers en animaties werken niet altijd naar behoren, maar het spelletje is wel leuk om kort te proberen.

LEES OOK  Squid game token , makkelijk rijk worden of een grote scam?

Gerelateerde blogs

Hier vind je al het nieuws over Squid Game. Lees informatieve nieuwberichten, recensies en updates over de populaire Netflix-serie. Wij houden ze fans op de hoogte van het laatste nieuws en spannende ontwikkelingen binnen de wereld van Squid Game."

Wil je meer weten over ons of heb je een vraag?
Mail ons gerust via
info@squidgamenieuws.nl
© Squid Game Nieuws 2024