Home > Deze twee personages hebben veel indruk gemaakt
Nieuws
|
9 juni 2023

Deze twee personages hebben veel indruk gemaakt

Squid Game

Waarschijnlijk ben je er niet onderuit gekomen, maar de best bekeken serie in 2021 was de Koreaanse serie Squid game. Het spel waar Koreanen met hoge schuld worden verzameld en op eens sluwe wijze worden meegelokt naar een locatie waar ze voor een hoog bedrag gaan strijden. De enige keerzijde aan deze locatie is dat maar één iemand het geld wint en ook levend het spel verlaat. Er waren in totaal 465 spelers. De hoofdrolspeler in deze serie had dit bekende nummer. Alle spellen bestaan uit spellen uit hun kindertijd. Door de hele serie neem je kennis met een heleboel karakters, waar we helaas afscheid van moeten nemen. Hieronder worden twee personages genoemd die een grote indruk hebben achterlaten bij het grote publiek.

Di-yeong

Nummer 240, is een jonge vrouw waar we pas later in de serie aan voorgesteld worden. Ze wordt als eerste bekend in het touwtrek spel, waar ze het team van de hoofdrolspeler(s) versterkt. Daarna zien we haar als duo samen met de bekende vrouwelijke speelster: Kang Sae-byeok, ook wel bekend als nummer 067. Het spel met knikkers, waar Di-yeong duidelijk maakt dat ze haar vader heeft vermoord, omdat ze door hem misbruikt werd. Daarbij is ze niet op haar mond gevallen en is niet bang om de hypocrisie van anderen te bekritiseren. Ondanks dat ze een duistere achtergrond heeft, maakt ze op het einde van het spel het ultieme offer. Ze gunt Sae-Byeok de winst en geeft zichzelf verloren. Veel mensen vonden dit een ontzettend ontroerend moment. Sommige mensen vergeleken nummer nummer 240 met de K-pop ster en actrice Sulli, die helaas haar eigen leven nam.

LEES OOK  Ontdek de cast van de Netflix serie Squid Game

Ali Abdul

Ali Abdul, nummer 1999 is een Pakistaan die met zijn vrouw en kind naar Korea verhuisde. Het is enorm bijzonder dat iemand met deze huidskleur en met deze afkomst in een Koreaanse serie speelt. Dit is dan ook de reden waarom mensen juist zoveel sympathie hadden voor dit karakter. Daarnaast vervulde hij een karakter, die ontzettend behulpzaam en alles behalve egoïstisch was. Het was dan ook voor vele een ontzettend pijnlijk moment dat hij nooit meer terug zou keren naar zijn vrouw en kind.

Vond je het leuk om deze blog te lezen en ben je op zoek of geïnteresseerd in meer informatieve blogs? Neem dan een kijkje op wistjedatweetjes.nl waar je heleboel leuke uiteenlopende informatie en feitjes kan vinden.

Gerelateerde blogs

Hier vind je al het nieuws over Squid Game. Lees informatieve nieuwberichten, recensies en updates over de populaire Netflix-serie. Wij houden ze fans op de hoogte van het laatste nieuws en spannende ontwikkelingen binnen de wereld van Squid Game."

Wil je meer weten over ons of heb je een vraag?
Mail ons gerust via
info@squidgamenieuws.nl
© Squid Game Nieuws 2024