Home > Ontdek de cast van de Netflix serie Squid Game
Nieuws
|
3 oktober 2021

Ontdek de cast van de Netflix serie Squid Game

squid game token

De serie Squid Game is erg populair en daarom is het interessant om meer over de cast te weten te komen. Eerst komen de hoofdrollen aan bod, dan de bijrollen en overige spelers.

Acteurs Squid Game

De hoofdrollen in de Squid Game worden gespeeld door:
Seong Gi-hun (Lee Jung-jae). Het is de hoofdrolspeler van de serie en nummer 456. De speler heeft een gokverslaving en woont in bij zijn moeder (sinds zijn scheiding). Hij heeft een ex-vrouw en een dochtertje en ze wonen bij een man in een rijker deel in een stad. Maar hij heeft dus geld nodig om zijn schulden af te kunnen betalen en hij wil ook zijn dochtertje kunnen verwennen.
Cho Sang-woo (Park Hae-soo). Dit is de jeugdvriend van Gi-hun en nummer 218 in het spel. Hij is opgeleid aan de Nationale Universiteit van Seoul. Hij is terechtgekomen in het management bij een investeringsmaatschappij. Maar hij heeft verkeerde investeringen gedaan en nu wordt hij gezocht door de politie.
Kang Sae-byeok (Jung Ho-yeon). Ze is nummer 067 in het spel en is bevriend met Gi-hun na een tijdje. Ze is gevlucht naar Noord Korea met haar broertje. Alleen heeft ze hem achter moeten laten in een weeshuis. Ze heeft veel geld nodig, ze moet haar ouders eerst uit Noord-Korea smokkelen en dan haar broertje uit het weeshuis halen.
Oh II-nam (O Yeong-su). Dit is nummer 001 in het spel. Het is een van de oudste deelnemers en heeft een hersentumor. Hij wil in het spel sterven en niet daarbuiten op zijn dood wachten.
Jang Deok-su (Heo Sung-tae). Dit is nummer 101 in het spel en is een crimineel met tatoeage van een slang in zijn nek. Hij heeft flinke gokschulden.
Abdul Ali (Anupam Tripathi). Een Pakistaanse immigrant en nummer 199 in het spel. Hij is belazerd door zijn baas, en nu kan hij niet voor zijn gezin zorgen.
Han Mi-nyeo (Kim Joo-ryoung). Het is nummer 212 in het spel en is een alleenstaande moeder. Ze probeert nummer 101 (Deok-su) voor haar karretje te spannen.
Hwang Jun-ho (Wi Ha-joon). Dit is een agent welke op zoek is naar zijn vermiste broer.

LEES OOK  De Squid Game video game

Bijrollen Squid Game

Er zijn nog andere spelers, de bijrollen zijn voor:
Yoo Sung-joo is Byeong-gi en staat ook wel bekend als speler 111. Hij is dokter, maar hij helpt in het geheim corrupte bewakers om organen van overleden spelers te oogsten. Dit wordt dan gedaan in ruil voor informatie over de spellen die ze moeten spelen. Bescherming wordt er door hem gezocht bij speler 101.
Lee Yoo-mi is Ji-yeong en dit is speler 240. Het is een jonge vrouw die net vrij is uit de gevangenis.
Kim Si-huyn is speler 244 en is pastor.
Lee Sang-hee is speler 017 en is een medewerker uit een fabriek, hij kan al meer dan 30 jaar lang alles met glas.
Kim Yun-tea is een man die samen meedoet met zijn vrouw (speler 070). Zelf is hij speler 069.
Lee Ji-ha is speler 070, een vrouw die met haar man meespeelt (069).
Kwak Ja-hyoung is speler 278. Een handlanger van Deok-su in de serie.
Chris Chan is speler 276 en gaat samen touwtrekken met het team van Gi-hun.

Overige spelers

Er zijn nog een paar extra spelers in de serie te vinden en dat zijn:
– Gi huns moeder, gespeeld door Kim Young-ok.
– Gi-huns dochter, gespeeld door Cho Ah-in.
– De ex vrouw en de moeder van Ga-yeong, gespeeld door Kang Mal-geum.
– Sang-woos moeder gespeeld door Park Hye-jin.
– Het kleine broertje van Sae-byeok, gespeeld door Park Si-wan.

Gerelateerde blogs

Hier vind je al het nieuws over Squid Game. Lees informatieve nieuwberichten, recensies en updates over de populaire Netflix-serie. Wij houden ze fans op de hoogte van het laatste nieuws en spannende ontwikkelingen binnen de wereld van Squid Game."

Wil je meer weten over ons of heb je een vraag?
Mail ons gerust via
info@squidgamenieuws.nl
© Squid Game Nieuws 2024