Home > Squid Game, de RAZEND populaire Netflix serie
Nieuws
|
1 oktober 2021

Squid Game, de RAZEND populaire Netflix serie

Squid Game is Razend Populair

Squid Game, een erg populaire serie. Maar waar gaat het allemaal over bij Squid Game? Dit leggen we je graag uit. Er wordt namelijk een mysterieuze uitnodiging gestuurd naar een grote groep mensen die in gevaar zijn. Ze hebben dringend geld nodig en ze mogen dus meedoen aan het spel. Er worden in totaal 456 mensen opgesloten op een geheime locatie.

Ze spelen een spel waar ze 45,6 miljard kunnen winnen. Het zijn diverse spellen waar ze geld mee kunnen innen, zoals een Koreaans kinderspel genaamd ‘rood licht, groen licht’. Maar als ze verliezen, dan hangt daar een ernstige consequentie aan, namelijk de dood. Maar wie gaat er winnen? Wat is het doel wat achter het spel ligt? Je komt er alleen achter als je zelf naar de Netflix serie kijkt!

Variatie en spanning in de razend populaire serie Squid Game

Er staan verschillende genres centraal bij deze serie, zoals misdaad, thriller, mysterie en drama. Er staan zes spellen centraal gedurende het spel in de serie en dat zijn:

– Annemaria koekoek. Binnen de overkant moet je het veld bereiken, maar je mag niet op een beweging worden betrapt. De spelers staan in het begin aan een kant van een veld. Je hebt dan nog de andere kant van het veld en daar staat iemand met de rug naar de spelers. Als de pop niet kijkt dan kunnen de spelers het veld proberen over te steken. Maar als de pop ineens omdraait en roept Annemaria koekoek, dan moet iedereen echt stilstaan. Wie er dan beweegt en betrapt wordt, is af. Je moet binnen vijf minuten de overkant bereiken anders ben je ook af.

LEES OOK  Deze twee personages hebben veel indruk gemaakt

– Spelers kiezen bij het tweede spel een figuurtje. Dit kan een cirkel zijn, of een sterretje, driehoek of parapluutje. Als zij een keuze hebben gemaakt krijgt iedere speler een dalgona met het gekozen figuur. Ze krijgen ook een naald zodat zij de groeven dieper kunnen maken (van de stans). Ze kunnen zo hun figuurtje makkelijker verwijderen. Als je je figuur er niet op tijd uit hebt ben je af (je hebt tien minuten de tijd).

– Het derde spel is touwtrekken. Spelers worden hierbij verdeeld in teams van elk tien personen. Er staan twee teams ieder aan een kant van het touw en als er start is gezegd moeten ze zo hard mogelijk trekken en dat gaat door tot een team over de lijn is getrokken.

– Het vierde spel is knikkeren. Je moet dan binnen een half uur tien knikkers van de tegenstander bemachtigen. Er wordt gewerkt in tweetallen en iedere speler krijgt tien knikkers (in een zakje). Je speelt als tweetallen tegen elkaar.

– Het vijfde spel heet de glazen brug. Je moet dan binnen zestien minuten de overkant van de brug kunnen bereiken en anders ben je af.

– Het zesde en laatste spel heet het inktvisspel. Je moet als laatste overeind blijven staan. Er zal eerst geloot worden wie aanvallend en wie er verdedigend mag spelen. Het is dan aan iedere partij om overeind te blijven.

Meer over de maker en de cast

De maker van de serie is Hwang Dong-Huyk. Op 17 september 2021 is de serie uitgebracht door Netflix. Het eerste seizoen bevat negen afleveringen. In de hoofdrol vind je Lee Jung-Jae, Park Hae-soo en HoYeon Jung. Iedere aflevering zijn er nog veel andere acteurs aanwezig, maar deze drie hoofdrolspelers blijven iedere keer terugkeren.

LEES OOK  Zo maak je overheerlijke Squid Game koekjes 🍪

Gerelateerde blogs

Hier vind je al het nieuws over Squid Game. Lees informatieve nieuwberichten, recensies en updates over de populaire Netflix-serie. Wij houden ze fans op de hoogte van het laatste nieuws en spannende ontwikkelingen binnen de wereld van Squid Game."

Wil je meer weten over ons of heb je een vraag?
Mail ons gerust via
info@squidgamenieuws.nl
© Squid Game Nieuws 2024