Home > Zit er een 2e seizoen van Squid Game aan te komen? 😍
Nieuws
|
8 oktober 2021

Zit er een 2e seizoen van Squid Game aan te komen? 😍

Het is al heel snel bekend geworden dat de serie Squid Game op Netflix een groot succes zou worden. Zo blijkt ook want veel mensen hebben de serie inmiddels gevonden en raden het iedereen aan om er naar te kijken! Maar zou het dan verder gaan? Meestal is het zo dat wanneer een serie erg succesvol is, dat er dan toch wel een seizoen 2 gaat komen.

De zes unieke spellen zijn eigenlijk de leidraad bij het eerste seizoen, de serie begint met erg veel spelers en naarmate de serie vordert blijven er steeds minder spelers over. Als je namelijk verliest ben je af en dan ben je ook echt af! Het gaat er om dat de sterkste overwinnen en tegen elkaar strijden, soms is dat één op één, maar soms strijden er ook teams tegen elkaar. Het is een bepaalde tactiek die ingezet moet worden, je wil namelijk als laatste overblijven omdat er veel geld gewonnen kan worden. Alle spelers kunnen het geld goed gebruiken, maar eigenlijk is de hele serie ook nog een spel op zich. Mensen tegen elkaar opzetten, samenwerken, achter iemands rug informatie verkrijgen over een spel en die weer inzetten… De vraag is hoe gaat dat in seizoen 2 dan vorm krijgen? In ieder geval zijn er invalshoeken genoeg waar ze mee aan de slag kunnen gaan!

Komt er een seizoen 2 van Squid Game?

De vraag is nog wel of dat er een seizoen 2 gaat komen van Squid Game, maar eigenlijk kunnen we er wel vanuit gaan. Ook al heeft het een lange tijd geduurd voordat seizoen 1 eindelijk werd geproduceerd! Het zou namelijk wel tien jaar geduurd hebben voordat er eindelijk iemand was die de serie wilde ontwikkelen. Waarom het zo lang heeft moeten duren weten we niet, maar het is te hopen dat seizoen 2 al snel gaat volgen. Deze spannende serie maakt veel los bij mensen, maar is ook bijzonder, uniek, avontuurlijk en is echt een aanrader!!

LEES OOK  Organiseer Squid Game: The Challenge voor een Kinderfeestje

Gerelateerde blogs

Hier vind je al het nieuws over Squid Game. Lees informatieve nieuwberichten, recensies en updates over de populaire Netflix-serie. Wij houden ze fans op de hoogte van het laatste nieuws en spannende ontwikkelingen binnen de wereld van Squid Game."

Wil je meer weten over ons of heb je een vraag?
Mail ons gerust via
info@squidgamenieuws.nl
© Squid Game Nieuws 2024