Home > Squid game token , makkelijk rijk worden of een grote scam?
Nieuws
|
22 maart 2022

Squid game token , makkelijk rijk worden of een grote scam?

squid game token

Het is al een tijdje stil binnen de wereld van squid game. Productie van het tweede seizoen gaat toch langer duren dan we gehoopt hadden, en dus zal het nog even duren voordat seizoen 2 van deze gelijknamige Netflix serie uitkomt. In de tussentijd valt er helaas weinig nieuws te melden over deze serie en het bijbehorende filmuniversum. Toch zijn er afgelopen jaar heel wat dingen gebeurt binnen de wereld van squid game, en binnen deze blog gaan we een van deze dingen verder toelichten. We gaan het hebben over squid game token, een cryptocurrency met veel beloftes maar weinig werd ervan waar.

Het begin van squid game token

Squid game token was een cryptocurrency met enorm veel beloftes. Net zoals bij de originele squid game kon je alleen mee doen onder bepaalde voorwaarden. Door crypto te investeren kon je jezelf inkopen $Squid. In het begin konden deelnemers zich inschrijven voor een paar euro. De munten hadden weinig tot geen waarde en dus waren de financiële risico’s minimaal. Mensen deden volop mee en begonnen al te dromen van financiële onafhankelijkheid. De munt werd steeds populairder, en doordat de munt populairder werd ging dus ook de prijs per token steeds verder omhoog. Toen bekend werd dat de munt maar bleef stijgen en stijgen kwam de media aandacht.

Squidgame token en de media aandacht

Zoals altijd zorgt aandacht in de media voor nog meer vraag naar een bepaald product. In dit geval was dit de cryptocurrency squid game token. Al snel werd het duidelijk dat mensen de cryptocurrency begonnen op te merken. Nieuwswebsites schreven artikelen over de munt en over de enorme stijgingen die het in een korte tijd had doorgemaakt. Bovendien, waren er de nodige influencers die hier aandacht aan besteedde en zelfs video’s over munt maakte. Squid game werd zelfs vergeleken met het succes van bitcoin en werd neergezet als de manier om rijk te worden in 2021. Helaas, aan al het goede komt een einde en zo ook bij squid game token.

LEES OOK  Squid Game, de RAZEND populaire Netflix serie

Al snel barstte de bubbel

Op een gegeven moment kon je niet meer om squid game token heen. Overal waar je keek las je er wel iets over of werd er iets over verteld middels YouTube video’s. Natuurlijk waren er ook de critici die dit vanaf het begin al een scam noemde en vergeleken met een piramide spel. Wat blijkt? Deze critici hadden gelijk, want niet veel later barstte de bubbel van squid game en dus ook de koers. De waarde van de munt ging binnen 5 minuten van meer dan 2800 dollar naar 0,0 dollar. De makers van de munt hadden een rugpull uitgevoerd (letterlijk de stekker eruit trekken) en al het geld naar eigen bankrekening overgeschreven. Hierdoor was de munt binnen de kortste keren niks meer waard.

Squidgame token nu

De squid game cryptocurrency bestaat nog steeds , maar de eigenaars zijn nergens te bekennen. Er zijn al veel opsporingsacties uitgevoerd, maar helaas is het heel gemakkelijk anoniem te blijven binnen de cryptowereld waardoor iemand opsporen hopeloos is. De munt wordt nu onderhouden door de community zelf, en sommige van hen geloven nog steeds dat ze rijk kunnen worden. Volgens hen zal squid game token weer groeien zodra squid game seizoen 2 komt. Eerlijk gezegd is dat een beetje vergezocht en is het beter om dit achter zich te laten. De kans dat deze munt nog ooit iets waard wordt is vrijwel 0,0. Uiteindelijk kende deze munt maar een winnaar en dat waren de eigenaren zelf. Naar schatting zijn ze met ongeveer 3.5 miljoen dollar gevlucht.

LEES OOK  Ontdek de cast van de Netflix serie Squid Game

Een alternatief voor squid game token

Squid game token was dus een scam, maar er zijn alternatieven binnen de cryptocurrency wereld die geen scam zijn en waarmee je rendement kunt behalen op je investering. Munten zoals Bitcoin en Ethereum zijn al jaren hard aan het groeien en de toekomst zegt dat dit wel even blijft doorgaan. Helaas, zijn deze munten vrij prijzig en daardoor lang niet voor iedereen betaalbaar. Gelukkig kun je ook andere crypto munten kopen of zelfs gebruik maken van crypto staking. Beide kunnen ervoor zorgen dat je je investering terug verdient. Helaas, bestaat gratis geld niet en dus zal je ook hier rekening mee moeten houden met het risico dat je je inleg kan verliezen. Let hier dan ook goed op en investeer nooit meer dan je kan verliezen. Tot slot, dit artikel was ter informatie over investeringen in cryptocurrency in het algemeen. Wij moedigen het niet aan om je geld in deze digitale valuta te investeren. Die keuze is volledig aan jou.

Gerelateerde blogs

Hier vind je al het nieuws over Squid Game. Lees informatieve nieuwberichten, recensies en updates over de populaire Netflix-serie. Wij houden ze fans op de hoogte van het laatste nieuws en spannende ontwikkelingen binnen de wereld van Squid Game."

Wil je meer weten over ons of heb je een vraag?
Mail ons gerust via
info@squidgamenieuws.nl
© Squid Game Nieuws 2024