Home > Wilt u een Squid Game pak kopen?
Nieuws
|
30 september 2021

Wilt u een Squid Game pak kopen?

squidgame-pak-kopen

Ben je een groot fan van de razend populaire Koreaanse serie Squid Game op Netflix? Dan wil je natuurlijk ook je eigen Squid game pak kopen. Het is goed om dan eens op je gemak na te gaan wat de mogelijkheden zijn. Er zijn namelijk verschillende feesten waar je je wel eens wil verkleden, zoals carnaval, of Halloween misschien. Een goed moment om daarom goed op een rijtje te krijgen wat er kan met een Squid Game pak. Je bent hier aan het juiste adres, want we leggen je er alles over uit!

Klik hier om een Squid Game pak te kopen >>

Welke Squid Game pakken zijn er allemaal?

squid game pak

Je hebt verschillende Squid Game pakken, en dan kun je bijvoorbeeld denken aan het pak van de spelers. Het staat bekend als een comfortabel pak, maar het is ook echt een grote trend! Het zijn groenblauwe trainingspakken en op de linkerborst staat het nummer wat zij in de serie hebben gekregen. Ze dragen daar een wit T-shirt onder en ook daar staat hetzelfde nummer weer op. Dit kun je dan nog combineren met een witte veter loze sportschoenen en dan ben je klaar! Maar welke pakken zijn er nog meer? Dit lichten we graag verder toe:

• Een andere optie is het Squid Game pak van de bewakers. Ze dragen in de serie een roze once piece. Dit wordt gecombineerd met een zwart masker, een zwarte riem en zwarte leren schoenen. De symbolen die je tegen gaat komen op de maskers zijn cirkels (welke staan voor de werkers), de driehoeken (die staan voor de gewapende soldaten) en de vierkanten (die staan voor de managers). Let goed op want onder het masker zullen de bewakers altijd een bivakmuts dragen. Wat leuk is om te weten, is dat het masker wat bij dit pak hoort ook buigbaar is. Dit zorgt voor een speciale look bij het gezicht.

LEES OOK  Squid Game, de RAZEND populaire Netflix serie

• The Front Man wordt ook aangeboden als Squid Game pak. Een hele zwarte outfit, welke bestaat uit een halflange jas met een capuchon. Ook een bijpassende zwarte broek uiteraard en een speciaal gevormd masker (mat zwart).

• VIP’s horen er natuurlijk ook bij! Dit zijn natuurlijk de rijke mannen die erg verveeld zijn.

Ze zullen tijdens het spel gokken welke spelers wel/niet overleven. Ze dragen bijvoorbeeld een net pak, dus een overhemd, pantalon en een blazer. Maar let op want ze dragen ook echt een masker! Dit is namelijk een gouden dierenmasker en wat opvallend is, iedereen is een ander dier.

Squid game pak kopen >>

Het zijn echt hele mooie pakken welke gebaseerd zijn op de Netflix serie Squid Game. Ga jij daarom ook snel aan het werk om na te gaan welke pakken jou aanspreken! Als jij een echte liefhebber bent dan kun je niet achterblijven natuurlijk! Er wordt zelfs al gezegd dat een Squid Game pak de beste look gaat zijn met Halloween dus bof jij even dat je er nu nog naar kunt zoeken!

Halloween en Squid Game

Met name rondom Halloween zijn de Squid Game pakken erg populair. Mocht je dus zelf nog op zoek zijn naar een goede outfit, dan is dit zeker een aanrader! Laat je maar eens inspireren want er zijn tal van mogelijkheden. Maar niet alleen met Halloween kun je je verkleden, ook met carnaval bijvoorbeeld is het een geschikt moment om dit mooie pak te dragen.

Kies je eigen Squid Game pak

Je weet inmiddels een beetje welke opties er zijn bij Squid Game, dus is het goed dat je je eigen keuze gaat maken. Hoe zou jij graag gezien willen worden? Waar denk je dat je je lekker in gaat voelen? Misschien gaat er nu wel een grote droom van jou uitkomen als je ineens als rijke man verkleed kunt gaan of wordt het toch the Front Man of misschien wel een bewaker? Je hebt het helemaal zelf voor het uitkiezen, als je maar weet wat je wil!

LEES OOK  De Squid Game video game

Kies hier je eigen Squid Game Pak >>

Squid Game pak kopen

Bij een Squidgame pak kun je ook een uniek masker aanschaffen. Maar je kunt ook alleen voor een kostuum of een trainingspak gaan, net wat jij wil dragen! Natuurlijk wil jij het masker ook niet missen! Het bijzondere masker met cirkel, driehoek en vierkant is herkenbaar van de begeleiders van het spel! Ze zijn helemaal niet duur en erg gewild! Maar wat dacht je van het indrukwekkende masker, geheel zwart, van de frontman? Ook dit is echt een aanrader voor bijvoorbeeld Halloween.

Squid Game pak kopen hoe doe je dat?

Heb je ook al alle aflevering van Squid Game gekeken? Vond je het ook iedere keer zo spannend? Misschien zit je nog wel met zweethanden op de bank als je er aan denkt. Of ben je nog een paar afleveringen aan het kijken? Het zal je verbazen, iedere keer weer is het een uniek moment. Er gebeuren zoveel dingen die je niet zou verwachten, alleen maar de moeite waard dus om alles van Squid Game ook eigen te maken en te kopen! Steeds meer mensen willen dan ook een Squid Game pak kopen, maar hoe doe je dat?

– Je gaat om te beginnen na wat voor pak je wil hebben. Welke maat, welke kleur, misschien ook een Squid game masker?

– Willen je vrienden ook mee bestellen? Dan kun je namelijk ook samen een leuke outfit scoren zodat je echt als groep bij elkaar hoort!

– Bekijk je budget, wat kun je er dan nog meer voor kopen? Misschien nog wat leuke accessoires zodat jouw Squid Game pak nog beter tot uiting kan komen!

LEES OOK  HYPE: Online een Squid Game masker kopen

– Neem de tijd, kies wat je nodig hebt, bekijk een paar webshops, en dan kun je het bestellen. Het wordt dan snel bij je bezorgd en dan kan het feest beginnen.

Wanneer trek je je Squid Game pak aan?

Je hebt je Squid Game pak snel in huis als je hem online hebt besteld. Je zal hem dan ook direct willen passen, maar wanneer ga je hem echt aan doen zodat anderen het kunnen zien? Ga je misschien met je vrienden Halloween vieren en dan op straat een spel doen? Je kunt ook de spellen uit de serie bij iemand thuis spelen, mensen laten schrikken kan ook nog! Zo zie je maar dat het pak eigenlijk onmisbaar is als jij de serie Squid Game ook zo leuk vindt.

Als je vrienden dezelfde kledingmaat hebben, dan kun je de pakken ook wel eens uitwisselen. Dit is zeker leuk als mensen dan denken dat zij je kennen en dan heb je ineens een ander kostuum aan. Wie zal er deze keer het mooiste Squid Game pak aan hebben en wie wordt er herkend? Iedere keer weer spannend, wie gaat de spelletjes winnen? Net als in de serie is het ook bij jou iedere keer spannend! Kies daarom snel jouw Squid Game pak online uit, denk ook aan de accessoires en heb een mooie tijd samen!

Gerelateerde blogs

Hier vind je al het nieuws over Squid Game. Lees informatieve nieuwberichten, recensies en updates over de populaire Netflix-serie. Wij houden ze fans op de hoogte van het laatste nieuws en spannende ontwikkelingen binnen de wereld van Squid Game."

Wil je meer weten over ons of heb je een vraag?
Mail ons gerust via
info@squidgamenieuws.nl
© Squid Game Nieuws 2024